REZERVARI TEREN FOTBAL

Steel Combat in Romania

Intr-o lume in permanenta dezvoltare, o arma majora in lupta pentru acapararea unei piete este evolutia produsului. Este posibilitatea data clientului de a castiga noi experiente si rezultate, imbunatatind calitatea serviciului pe care il folosea.

STEEL PROGRAMS este o companie creata si condusa de Fernando Gorini si Gonzalo Vicos, al caror scop este de a oferi o varietate mare de unelte si servicii clientilor care apartin lumii fitness-ului.Varietate sistemelor de antrenament alaturi de evolutia si dezvoltare constanta, permit salilor sa ofere servicii care sa creasca constant, fara sa modifice punctul de interes al claselor sau calitatea serviciului. Ca rezultat al implementarii acestui instrument, clientul va avea parte de o clasa distractiva, dinamica, sigura, obtinand rezultate reale in timp. O clasa care poate sa isi schimbe structura si continutul fara sa modifice obiectivul. Unul dintre cele mei importante instrumente ale Programului Steel este muzica.

Muzica are o structura special conceputa pentru a putea mentine o anumita ordine de executie a miscarilor precum si numarul de repetari efectuate din fiecare exercitiu.

Unul dintre cele mai importate aspecte de luat in considerare este acela ca muzica exprima sentimente. Prin intermediul ei putem rade, visa, ne putem simti nervosi sau agitati. Aceste sentimente sunt conturate in Programele Steel si sunt folosite pentru a folosi strategic fiecare senzatie intr-un anumit moment al clasei. Astfel, imbinam sunetul cu miscarea, ceea ce are ca rezultat un efect izbitor in sala, folosind muzica si lucrand in parteneriat cu ea. Instructorii Steel Programs pot folosi aceste stimulente pentru a construi clase mai intense, dinamice si distractive, jucandu-se cu fiecare senzatie, fiecare sunet si fiecare efect special, adaugand astfel o valuare semnificativa a fiecarei clase.
Sistemul de pregatire al instructorilor este simplu, dinamic si eficient, permitand fiecarui instructor sa fie certificat intr-un timp de studiu scurt, asimiland rapid si implementand acest nou instrument in salile lor. Pe de alta parte, sistemul de actualizare le ofera instructorilor acces la materiale constant innoite, venind astfel mereu cu o clasa noua la sala lor.

Steel Programs are o varietate de sisteme de antrenament.

Fiecare are un scop specific si foloseste diferite strategii pentru  a-l atinge: Fitness-Combat, Antrenamanet cu bare, Tonifiere.

Fiecare stimul, un vis. Fiecare antrenament, un obiectiv. Sistemele de antrenament sunt: STEEL COMBAT, STEEL TRAINING, STEEL TONIC.

AVANTAJE:

  1. Sisteme de antrenament de incredere, moderne si usor de imbunatatit.
  2. Sistem de antrenament intensiv.
  3. Seriozitate si responsabilitate.
  4. Programe de antrenament testate psihologic (siguranta crescuta).
  5. Instruire continua pentru insctructori.
  6. Rezultate concrete in timp redus.
  7. Antrenament fizic si psihologic.
  8. Continuitate si loialitate din partea instructorilor si a participantilor.
  9. Solutii si instrumente de fitness pentru instructori.
  10. Evolutie!

Mai multe informatii pe www.steelprograms.ro

1 Comment

Leave a Comment

(required)

(required)

Parteneri