Here you can choose from a larger selection of discount watches.Swiss Replica Watches Copy Rolex 168628 Luxury Yacht Prestige unisex automatic mechanical fashion replica watches https://www1.replicamagic.to

Legitimare

Pentru a deveni membru al Scolii de Fotbal Chelsea Bucuresti trebuie sa te prezinti la selectie in una din perioadele de selectie stabilite de staff-ul nostru tehnic. Pentru legitimare vei avea nevoie de:
– doua foto  (tip legitimatie);
– o cerere de legitimare, semnata de parinti/tutore si de membrul minor;

-adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca esti sanatos, poti practica fotbal si nu suferi de boli care ar putea sa-ti puna in pericol viata la antrenamente;

– o copie dupa certificatul de nastere;

-o declaratie a parintilor/tutorilor ca sunt de acord cu practicarea fotbalului de catre membrul minor;

-un acord de prelucrare a datelor cu caracter personal al parintilor / tutorilor;

Taxa de legitimare este in valoare de 70 lei;

Taxa fotbal/luna calendaristica 300 lei formata din:

  • cotizatia de membru in valoare de 150 lei;
  • taxa fotbal in valoare de 150 lei.

* Taxa pentru copii rude grd 1 (frati-surori) este redusa la valoare de 180 lei/luna (formata din 150 lei cotizatia de membru + 30 lei taxa fotbal).

Decizii taxe club_2022 ACS CHELSEA BUCURESTI

Important! In cazul in care din diverse motive (boala, alte cazuri) sportivul legitimat nu poate participa la antrenamente intr-o luna calendaristica, se va achita doar cotizatia de membru. In cazul in care se opteaza pentru plata taxei in valoare de 50 lei/per sedinta/antrenament, aceasta taxa va fi cumulata cu cotizatia de membru.

Pentru cazuri deosebite acordam burse partiale/integrale. Cererile pentru obtinerea bursei trebuie insotite de documente care adeveresc situatia (ex. parintii someri, alte cazuri speciale).

Odata cu legitimarea se va achizitiona si un set de echipament de antrenament (tricou, chilot si jambiere in valoare de 70 lei).

Echipamentul de prezentare insemnand: traning prezentare, bluza poliamid, tricou, bluza vant, jacheta matlasata, geanta si rucsac pot fi achizitionate contracost.

 

Cerere Legitimare AMFB

Acord_prelucrare_date_cu_caracter_personal Declaratie acord parental pt minori_Fotbal

Declaratie acord parental pt minori_Fotbal

Parteneri