REZERVARI TEREN FOTBAL

Chelsea Bucuresti-Grupa de 2010 CAMPIOANA TURNEULUI ART SPORT TOTAL!

Chelsea Bucuresti-Grupa de 2010 CAMPIOANA TURNEULUI ART SPORT TOTAL!

Marti 6 septembrie 2016, grupa de 2010 a clubului nostru a participat la prima ediție a turneului ART Sport Total Junior. Micuții fotbaliști au pășit pe teren cu un singur tel: sa ridice cupa !
dsc02182-copy-copy

Am fost repartizați in grupa B, împreuna cu: ACS Kids Tampa 2, Oltenia Junior Craiova, Academia Clinceni si ARD Snagov.

Primul meci l-am disputat impotriva celor de la ACS Kids Tampa 2, reușind sa ne impunem cu scorul de 4-1.

Golurile au fost marcate de catre: Radu Girtan(3) Andrei Petrache(1).

Chelsea Bucuresti – ACS Kids Tampa Brasov 2: 4-1

Al doilea meci l-am disputat impotriva celor de la Oltenia Junior Craiova.

A fost un meci oglinda, am reusit sa ne impunem cu scorul de 4-1. Marcatorii au fost: Leu Alexandru (3) si Radu Girtan (1).

Chelsea Bucuresti – Oltenia Junior Craiova: 4-1

Al treilea meci din grupa l-am disputat împotriva celor de la Academia Clinceni, din nou am reusit sa ne impunem cu scorul de 4-1. 1-autogol, Leu Alexandru (2) si Petrache Andrei (1).

Chelsea Bucuresti – Academia Clinceni: 4-1

Ultimul meci din grupa l-am disputat impotriva celor de la ARD Snagov, scorul final fiind de 1-1. Radu Girtan (1).

Chelsea Bucuresti – ARD Snagov: 1-1

Bilanțul Grupei: Chelsea Bucuresti locul 1, 3 victorii si 1 egal.

Semifinala am jucat-o impotriva celor de la Arsenal Sport Bucuresti, am reusit sa ne impunem in fata adversarilor cu scorul de 3-2. Marcatorii meciului au fost: Radu Girtan (2) si Leu Alexandru (1).
dsc02352-copy-copy

Chelsea Bucuresti – Arsenal Sport Bucuresti: 3-2

dsc02342-copy-copy

Finala mare a avut loc la ora 15:20, impotriva prietenilor noștri din Brasov, ACS Kids Tampa. Meciul a fost deschis prin golul lui Radu Girtan, in scurt timp Alexandru Leu reușește sa mărească avantajul la 2 goluri, imediat, Andrei Petrache reușește sa ne obțină un avantaj de 3 goluri printr-un șut formidabil: 3-0. Pe final de joc Alexandru Leu reușește sa mai marcheze un gol. ACS Kids Tampa reușeste pe final de joc sa înscrie un gol.

Scor final: 4-1 pentru Chelsea Bucuresti.

Chelsea Bucuresti – ACS Kids Tampa Brasov: 4-1
Chelsea Bucuresti-Grupa de 2010 CAMPIOANA TURNEULUI ART SPORT TOTAL!

dsc02564

Ștefan Caliman, președintele Chelsea Bucuresti si antrenorul grupelor 2009&2010: ” Felicitări copii sunteți incredibili, sunteți senzaționali, sunteți minunați. Aceste rezultate sunt rodul muncii de 1 an, in care a-ți fost perseverenți si a-ți venit la antrenamente zi de zi. Asta inseamna sa muncești si sa te dedici. Acesta este abia începutul si trebuie sa tratam fiecare meci si fiecare antrenament in cel mai serios mod posibil. Dar sa nu uitam si sa ne distram! Vreau sa vă văd cu zâmbetul pe buze ca pana acum, indiferent de rezultat, vreau sa nu uitați sa va distrati atunci când intrați pe teren. Țin sa multumesc parinților acestor copii minunați, pentru toate eforturile depuse pentru a-i sprijini si a ne susține. Sunteți extraordinari si ma bucur ca putem sa formam un asemenea grup unit. Țin sa multumesc organizatorilor pentru organizare acestui turneu si le urez succes in continuare! Așteptam a doua ediție cu nerăbdare !”

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)

Parteneri