REZERVARI TEREN FOTBAL

Chelsea Bucuresti grupa 1999-2000 campioana in tur

Rândul de sus de la stânga la dreapta: Molnar Angelo, Moisii Adrian, Galoş Iustin, Dinică Cristian, Ilie David, Dinu buy cialis without prescription Andrei, Dumitru Claudiu, prof.antrenor Tufan Mihai, arbitri oficiali .

Rândul de

jos : Dragomir Andrei, Andrei Mihai, Păun Alexandru, Darie Robert, Moraru Gabriel, Mirea Mario, Puciu Andrei, Grigoraş Alberto, Donţu Bogdan.

 

Au mai jucat în celelalte etape: Sali Metin , Gurgu Mario, Păiuş Marian.

Vă prezentăm Campioana de toamnă la fotbal Grupa 1999-2000, seria a III a, pe Municipiul Bucureşti. Aceşti minunaţi copii au venit pentru prima oară pe terenul Chelsea Bucureşti din Parcul Tineretului, însoţiţi de părinţi, timizi, dar cu vise mari de-a deveni în curând un nume. Aici au găsit oameni care iau înconjurat cu căldură părintească, aşa cum ei aveau acasă: dragoste, înţelegere, condiţii optime de pregătire (teren modern, materiale de calitate- echipament sportiv, mingi), într-un cuvânt bază sportivă modernă. Omul care i-a descoperit şi care timp de patru ani a reuşit din aceşti copii să formeze o familie unită, dispusă să muncească, să fie disciplinată şi să obţină rezultate atât la sport cât şi la invatatura, este prof. antrenor Mihai Tufan. Persoană cu multă experienţă în învăţământ şi ca antrenor la fotbal.

Azi echipa este compusă numai din copii crescuţi la clubul nostru. O altă persoană care a contribuit la aceste rezultate este Nicolae Popa (nea Nicu), persoană care are grijă ca baza sportivă să fie păstrată în stare bună, iar materialele sportive să fie suficiente pentru orele de pregătire.

În primii doi ani a fost o joacă de copii cu balonul. În ultimii doi ani printr-o muncă bine organizată, atât în orele de antrenament cât şi în cele din taberele de pregătire a apărut şi rezultate bune. În anul competiţional 2011-2012 au ocupat locul 3 având 3 neruşite din 22 de etape. În anul competiţional 2012-2013 la sfârşitul turului echipa a ocupat locul 1 devenind campioană de toamnă cu maximum de puncte obţinând victorii la toate confruntările din serie cu un golaveraj de 54 goluri marcate şi numai 12 goluri primite. Imediat după încheierea turului echipa se pregăteşte să plece într-o altă perioadă de pregătire, Cantonamentul de la Olăneşti între 4-11 ianuarie 2013. Copii doritori să facă fotbal de performanţă sunt aşteptaţi să se alăture echipei noastre.

 

4 Comments

Leave a Comment

(required)

(required)

Parteneri