REZERVARI TEREN FOTBAL

CHELSEA BUCUREŞTI – A.F.C COMPREST GIM GRUPA 1999-2000

În această etapă echipa Chelsea a jucat, fiind gazdă pe terenul Frăţia cu echipa A.F.C Comprest Gim, teren bun, climă rece, cu vânt şi adverse de ploaie.

Jocul a început la ora 1200, formaţia Chelsea a avut următoarea alcătuire:

POPA ŞTEFAN

PUCIU ALEXANDRU, PĂUN ALEXANDRU,CHIVA ALEXANDRU, MOISII ADRIAN

GRIGORAŞ ALBERTO

DINICĂ CRISTIAN, SMARANDACHE VALENTIN

DINU MARIUS, MORARU GABRIEL, ANDREI MIHAI

REZERVE:STANCU GEORGE, MOŢOI

În prima repriză, echipa a jucat contra vântului, ceea ce a făcut ca echipa adversă să fie mai activă, stând mai mult în terenul nostru, creandu-şi multe ocazii de a marca (min:3,7), când mingea a trecut puţin pe lângă bară. În minutul 10 mingea este degajată de fundaşul central Păun, ajunge la Grigoraş,  acesta avansează rapid în terenul advers, depăşind doi ,trei adversari, pasează la Mihai, care pătrunde până la colţul terenului, fentă spre dreapta,avansează 5-6 m şi cu un şut puternic trimite mingea în poartă, scor 1-0.

Din acest moment echipa pune stăpănire pe joc, dovedind o pregătire fizică superioară adversarului, iar în minutul 12 Dinică  primeşte o minge pe centrul terenului, driblează toată apărarea, dar se grăbeşte şi ratează o situaţie clară de a marca. Presiunea noastră continuă şi este rândul lui Moraru să primească o minge aproape de centrul terenului depăşind întreaga apărare adversă, singur cu portarul plasează mingea în

colţul din dreapta scor 2-0 minutul 25.

Până  la sfărşitul reprizei am mai avut două – trei ocazii de a marca, dar şi adversarii au beneficiat de căteva lovituri în jurul careului, dar echipa face un marcaj strict, rezolvând cu success aceste probleme.

La pauză scorul este 2-0.

În pauză echipa primeşte noi sarcini, se fac multe schimbări, Moise trece mijlocaş dreapta, Stancu fundaş stânga, Moţoi fundaş dreapta, fiind înlocuiţi Puciu şi Smarandache. De remarcat că la acest joc sau folosit pentru prima dată jucători noi: Popa, Smarandache, Puciu, încadrându-se perfect în joc. În repriza a doua ,fiind avantajaţi de vânt am folosit pase lungi cu şuturi de la distanţă. Astfel că în minutul 45  Dinică lansează pe Moraru, care cu o viteză superioară adversarului ajunge mingea şi marchează, scor 3-0.

Urmează Dinu să primească o pasă de la Moraru, pătrunde în mare viteză şi de la 30 m cu un şut  puternic, face ca scorul să fie 4-0.

Până la sfărşitul jocului dominăm atăt fizic căt şi tactic, marcănd prin Dinică în minutul 53, scor 5-0.

Ultimul gol înaintea fluierului arbitrului este opera lui Dinu , jocul se încheie cu scorul de 6-0. Toată echipa merită felicitări, pentru performanţa de a fi victorioşi în primele 5 etape,având un golaveraj de 38-0.

2 Comments

Leave a Comment

(required)

(required)

Parteneri