REZERVARI TEREN FOTBAL

Campionatele Europene de Karate Traditional Shotokan Fudokan

Limassol/Cipru, 5-7 noiembrie 2010

In perioada 5-7 noiembrie 2010 au avut loc la Limassol/ Cipru, Campionatele Europene de Karate Traditional Shotokan Fudokan, organizate sub egida Federatiei Europene de Karate Traditional Shotokan Fudokan de catre Federatia de Karate Traditional de Fudokan  din Cipru.

Au participat 250 de sportivi din 18 state europene, Romania ocupand in final locul 1 pe natiuni.

Delegatia Romaniei a fost condusa de sensei Dan Stuparu 7 dan care este si presedintele federatiei europene de stil – ETSFKF.

In perioada 3-4 noiembrie  a avut loc si un curs de arbitraj condus de sensei Dan Stuparu la care au participat atat arbitri romani cat si din celelalte state europene. Dintre arbitrii romani au promovat examenul pentru categoria de arbitraj:

  • Haman Ciprian 1 dan – arbitru categoria C Kumite;
  • Nita Sorin 2 dan – arbitru categoria C Kumite;

Competitia a fost supervizata de sensei Ilija Iorga 10 dan, presedinte WTSFKF.

De la Chelsea Club Bucuresti au fost selectionati in lotul national reprezentativ 8 sportivi care au fost insotiti de Constantin Caliman 5 dan si Ciprian Haman 1 dan: Gavrea Nora, Iliescu Andrei, Vlad Joseph Marian, Dobrincu Sebastian, Popescu Ana Maria,  Iliescu Costin, Iliescu Ionut si Elena Gasca Vasiloiu.

Rezultate:

  • Locul 1 kata echipe masculin  C2: Iliescu Andrei, Vlad Joseph Marian si Dobrincu Sebastian;
  • Locul 1 enbu M&M C2 : Iliescu Andrei&Vlad Joseph Marian;
  • Locul 1 enbu M&F C2: Vlad Joseph Marian&Popescu Ana Maria;
  • Locul 1 kumite individual feminin C2: Popescu Ana Maria;
  • Locul 3 kumite individual feminin Seniori: Elena Gasca Vasiloiu;
  • Locul 4 kata individual feminin Seniori: Elena Gasca Vasiloiu;

Deasemenea o foarte buna evolutie au mai avut-o sportivii Gavrea Nora care a ajuns in primii 8 la kata individual feminin, Costin Iliescu care a pierdut confruntarea care ii asigura cel putin locul 2 la kata individual dar in recalificari nu a avut o evolutie foarte buna ramanand in primii 8 sportivi la aceasta proba.

Un alt sportiv  care nu a urcat pe podium este Iliescu Ionut, care fiind in primul an la categoria juniori,  nu a putut sa treaca decat de 2 tururi pierzand in sferturi primul esalon la proba kumite individual.

Nota: Cipru este o tara frumoasa. Organizarea insa a lasat de dorit. Faptul ca nu avem experienta in organizarea de evenimente nu ne scuza  micile…mizerii pe care mai mult sau mai putin voit  le faci ca organizator.

Sportivii nostri au avut ocazia sa viziteze o parte din locurile turistice pe care vi le recomandam si dvs:  Afrodita Hils un loc  in care veti intalni templul Afroditei si un resot extraordinary de frumos si ospitalier  iar mai jos pe malul Marii Mediterane la Petra Tou Romiu, piatra celebra pe care se spune ca ar fi iesit zeita din mare, portul orasului Pafos si cetatea veche din port, cetatea veche de la Kurion si frumoasa plaja de jos de pe malul marii, stadionul vechi si templul lui Apolo.

Orasele Limassol, Larnaca si Pafos au deasemenea locuri frumoase care merita vizitate. Nu luati in seama aroganta unor locuitori. Daca cautati gasiti cu siguranta si oameni ospitalieri. Totul tine de eduatie. Sa nu cereti mai mult unora care au limitele deja afisate.

Constantin Caliman

KPICASA_GALLERY(CampEuropeneCipru)

2 Comments

Leave a Comment

(required)

(required)

Parteneri