REZERVARI TEREN FOTBAL

Weekend fotbalistic

IMG_4970Weekendul acesta a fost plin de evenimente pentru tinerii fotbalisti de la Chelsea Bucuresti.

Sambata  12 octombrie s-au disputat doua jocuri in cadrul Campionatului de Juniori organizat de AMFB. Grupa 1999-2000-2001, antrenata de Cristian Gheorghe,  a jucat acasa pe terenul Sud Arena, cu echipa ACS MAY-DAY, in fata careia a pierdut cu scorul de 5-0. De retinut faptul ca aceasta echipa este una noua cu jucatori care practica fotbalul de foarte putin timp si atmosfera este una speciala, parintii fiind incantati.

Grupa 2003, antrenata de Viorel Neacsu a jucat pe terenul „Toni Dobos” cu echipa INTER-SPORT pe care a invins-o cu scorul de 11-1.

 

Duminica 13 octombrie  s-au disputat alte doua jocuri. Dupa ce au „suferit” in primele doua etape cand au terminat cu infrangeri in fata celor de la Comprest Gym si apoi Cautis, echipa pregatita de Costel Olteanu (1997), a jucat acasa pe terenul din Bragadiru cu echipa VICTORIA-AGF, pe care a invins-o cu scorul de 4-0. Joc bun facut de echipa noastra care a inceput sa gaseasca solutii si sa arate a o echipa.

 

Grupa 2004, pregatita de Viorel Neacsu, a jucat pe terenul „Mircea Eliade” cu echipa CONCORDIA Chiajna in fata careia a pierdut cu  5-1 pentru Concordia.

zp8497586rq

Parteneri