REZERVARI TEREN FOTBAL

UNITED JUNIORS – CHELSEA BUCUREŞTI 1-2

Sambata 8 octombrie 2011, ora 1600, pe terenul Frăţia a avut loc partida de fotbal dintre United Juniors si Chelsea Bucuresti grupa de varsta 1999.

În urma verificării legitimaţilor şi a certificatelor de naştere, care a avut loc la începerea jocului s-a constatat că echipa gazdă  avea trei jucători născuţi în anul 1997,1998 , lucru constat de arbitri şi recunoscut de către conducerea echipei, care cere să fie trecut pe foaia de arbitraj 0-3 ,dar să se dispute jocul în continuare.

Teren bun, timp rece cu vânt. În primele 10-15 minute din joc, echipa Chelsea a pus presiune echipei adverse, creându-şi căteva ocazii de a deschide scorul prin: Dinică, Moraru, Mihai, însă cei care marchează primii sunt  gazdele, care au profitat de poziţia avansată a echipei noastre, neglijând faza de apărare. Sportivii de la Chelsea nu au cedat, iar în minutul 30 extrema stângă Mihai, primeşte o pasă la centrul terenului, trece cu mare viteză de 2-3 adversari, ajunge la colţul terenului, fentează fundaşul dreapta, pătrunde în interior şi cu un şut puternic marchează spectaculos, scorul devenind 1-1.

Din acest moment echipa Chelsea pune stăpânire pe joc.

În repriza a doua

echipa a continuat să atace şi în minutul 67,  Dinu primeşte o minge de la Dinică, care pătrunde pe dreapta şi de la 25m şutează puternic şi balonul se duce în colţul din dreapta a porţii, scorul devenind 2-1 pentru Chelsea.Scor cu care se încheie jocul.

Prof. Tufan Mihai antrenorul echipei Chelsea Bucureşti a folosit următorul lot:

-portar Dragomir; apărare Ilie , Păun , Chiva, Stancu; mijlocaş Grigoraş, Dinică, Dinu şi Mihai; atac Pascu şi Moraru.

În repriza a doua au mai intrat Smarandache în locul lui Ilie şi Mitoi în locul lui Stancu.                          Toţi jucătorii au contribuit la obţinerea victoriei, remarcându-se:  Dragomir, Păun, Chiva, Dinică, Moraru, Dinu şi Mihai.

4 Comments

Leave a Comment

(required)

(required)

Parteneri