REZERVARI TEREN FOTBAL

Tae bo seria a treia cu fundeal.ro

Din data de 14 februarie a inceput seria a treia si ultima din promotia desfasurata prin fundeal.ro.
De departe cea mai numeroasa serie speram noi ca toata lumea sa se bucure de tae bo si sa se simta bine la orele noastre.
Depasind inconvenientul creat de aglomeratia de la vestiare – pentru care ne cerem scuze, ne bucuram de faptul ca suntem apreciati pentru ceea ce facem si va multumim pe aceasta cale pentru cuvintele frumoase.
Va asteptam in numar cat mai mare incepand cu 14 martie sa ne bucuram impreuna de miscare.
Nu uitati de promotiile oferite de clubul nostrum pentru toti posesorii de vauchere fundeal si de evenimentele pe care le vom organiza in aceasta primavara:

• Cele doua sesiuni de autoaparare din luna aprilie la care toti participantii se vor bucura si de o sedinta de tir cu arcul;
• Excursia Montana din luna mai;

Pentru toti membrii clubului dar nu numai, mai pregatim o actiune. In luna iulie vom organiza o tabara Montana in zona Valcea mai exact in Buila Vanturaritei. Vom sta la cabana Cheia si vom avea parte de multe distractii: catarare, drumetie montana, vom strabate Cheile Cheii, vom face traseul Buila Vanturaritei, vom dormi la stana si in pestera.
Pentru cei mai fitosi va pregatim si conditii de cazare de multe stele, sub cerul liber, la cate stele vrea fiecare.
Nu uitati: Mancati ponderat si cititi mult! Aceste doua lucruri combinate cu tae bo Cheap real viagra england la Chelsea Bucuresti va va asigura suficienta energie pentru a va simti mult mai bine ca anul trecut.

KPICASA_GALLERY(TaeBoFundealClasicC1C217Feb2011)

8 Comments

Leave a Comment

(required)

(required)

Parteneri