REZERVARI TEREN FOTBAL

Stagiul National de vara – Karate Traditional

In perioada 4-11 august 2006 a avut loc la Olimp traditionalul stagiu tehnic de vara sustinut de sensei Dan Stuparu 7 dan, la care au participat aproximativ 150 de sportivi de la toate cluburile afiliate la Federatia Romana de Karate Traditional.

Stagiul a avut ca tema elemente tehnice in ceea ce priveste tipurile de respiratie si s-au analizat modurile de executie a unor kata printre care: Gankaku, Unsu si Nijushiho.

Ca de obicei antrenamentul de dimineata in mare si cel de noapte cu foc de tabara au fost atractia turistilor aflati in aceasta perioada pe litoralul romanesc in statiunea Olimp.

In rest sportivii au avut parte de o vreme frumoasa si zile insorite de plaja nelipsind jocurile cu mingea distractiile si voia buna. Unii au mai «calcat» stramb, si au fost trimisi acasa dar a fost o lectie educativa pentru toti cei prezenti. A participa la acest stagiu nu este obligatoriu. Este insa obligatoriu sa participi la toate antrenamentele si sa respecti programul grupului. Daca esti singur si raspune altcineva de tine nu este nici o problema in ceea ce priveste a doua conditie. Tot obligatorii sunt si antrenamentele de dimineata si cele din ultima noapte, fara de care stagiul nu ar avea…culoare.

Una peste alta frumusetea acestui stagiu consta in a respecta pregramul de antrenament si in rest…distractie cat cuprinde, in limita bunului simt.

La acest stagiu am descoperit frumusetea unica a unui loc aflat foarte aproape de statiunea Olimp: La Britacu, un resturant cu specific pescaresc unde puteti gusta bucate traditionale din peste si retete numai de ei stiute. Locul este de un pitoresc aparte si o simplitate salbatica. Se poate ajunge si cu masina direct din DN pe drumul care duce direct in Olimp pe la trecerea de cale ferata. Tot de aici se poate cumpara peste de la pescarii veniti direct din larg. Daca sunteti mari amatori de gratar puteti veni direct cu el si cu putina intelegere din partea pescarilor va puteti amenaja un loc numai al vostru. De preferat insa sa mancati la terasa resturant. Foarte imporatant: in weekend neaparat sa va faceti rezervare altfel nu prea aveti sanse sa gasiti o masa libera.

Plaja este foarte buna. Cei care aveti o placa si o panza de windsurf va asigur ca este un loc de unde va puteti lansa la apa in conditii foarte bune iar curentii din zona acestui mic golf va vor ajuta sa iesiti cu usurinta in larg.

De la clubul nostru au participat: Carmaciu Oana, Carmaciu Mara, Carmaciu Iustina, Grecu Maria, Grecu Ioana, Paraschiv Daniel, Handra Victor, Haman Ciprian si subsemnatul Caliman Constantin.

Stagiul s-a incheiat cu Adunarea Generala a AKTR in care s-au stabilit programul si calendarul pe anul sportiv 2006-2007 precum si traditionalul examen de grad in cadrul caruia au promovat urmatorii: Adascalitei Constantin – Enpi Iasi – 4dan, Timofte Stefan – Zanshin Tomesti- 4 dan.

KPICASA_ALBUM(chelsea.bucuresti,20060811Olimp)

Leave a Comment

(required)

(required)

Parteneri