REZERVARI TEREN FOTBAL

Sala si Harta

Sala de antrenamente este sala de sport a Scolii Generale 79 care este situata in str. Cuza Voda, nr 51, Sector 4, Bucuresti. Pentru a o gasi mai usor trebuie sa stiti ca este situata in zona Unirii in aceeasi incinta cu Liceul Ion Creanga un alt reper fiind sectia 14 Politie care este in vecinatatea locatiei.

Cum ajungem cu metroul?

Luati orice metrou care are conexiune cu Statia de Metrou Unirii 2 sau 1. Cum iesiti orientativa cu fata spre zona Parcul Tineretului, imediat dupa podul peste Dambovita, lasati in partea dreapta Restaurantul Horoscop si inaintati spre intersectia Budabesta unde se intalnesc Bulevardul Marasesti si Bulevardul Cantemir. Inainte de a ajunge la intersectie, pe Bulevardul Cantemir, in spatele blocurilor turn aflate la strada pe partea stanga gasiti locatia cautata.

Cum ajung cu masina ?

Ajungeti la in zona intersectiei Bulevardelor Marasesti cu Cantemir. Daca veniti dinspre Pasajul Marasesti intrati pe prima strada la dreapta dupa service Radacini. Daca veniti din sensul intersectiei intrati pe prima strada la stanga cum ati intrat pe Bulevardul Marasesti.

Vezi harta de mai jos.

Parteneri