Here you can choose from a larger selection of discount watches.Swiss Replica Watches Copy Rolex 168628 Luxury Yacht Prestige unisex automatic mechanical fashion replica watches https://www1.replicamagic.to

Real New – Chelsea 2-0

Infrangere in fata echipei de pe locul 1

Grupa 1997 condusa de antrenorul  Dan Avraham a incheiat  sambata 27 noiembrie , acest tur cu o infrangere in deplasare suferita  in detrimental  echipei Real New.

Echipa noastra a inceput partida mai timid, simtindu-se probabil intimidata de valoarea echipei adverse, situate in fruntea clasamentului cu 10 victorii din tot atatea meciuri. Astfel  am primit primul gol in minutul 10 in urma unei lovituri de colt. Dupa incasarea golului jucatorii de la Chelsea au prins mai mult curaj, si au inceput sa paseze, apropiindu-se in dese randuri de poarta adversa.

Lucrurile au decurs asemanator si in repriza a doua, pe fondul dominarii noastre insa a venit cel de al doilea gol al gazdelor , inscris printr-o lovitura libera de la 24 de metri.

Echipa noastra  termina turul de campionat pe o pozitie meritorie , locul 7, fiind infranta doar de formatiile de pe primele patru locuri, si nepierzand nici un joc acasa.

Au jucat:  Radeanu- Nica, Melinte, Serban, Videnie, Putinei, Francisc, Dinica, Simion, Radu, Artenie,

Rezerve: Trofin, Voinea, Anton, Cretu, Paun

4 Comments

Leave a Comment

(required)

(required)

Parteneri