Program:
- Marti & Joi 17.00-18.00
- Sambata 09.00-10.00
Locatie: Sala Sport Scoala 79
Taxa: 100 ron/luna
Voucher + adeverinta elev scoala 79 = GRATIS luna Februarie 2012
Oferta valabila pana la data de 15 februarie pentru copii (baieti si fete) nascuti in anii 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003. Echipament sportiv necesar obligatoriu: kimono de culoare alba si centura. Acest echipament poate fi achizitionat si de la receptia salii.
Acte necesare pentru legitimare:adeverinta medicala “apt efort fizic corespondent varstei” + cerere legitimare completata si semnata de parinti/tutore + 2 foto + copie certificat nastere + taxa de legitimare FRKT 50 ron.
Cererea de legitimare poate fi descarcata aici.
Relatii si informatii la tel. 0747016106
decupeaza vaucher
…………………………………………………………………………………………………………………………………………
Numele_____________________Prenumele_______________________Nascut la data________________Elev la Scoala__________________ Tel___________________________email________________________________
Vaucher de reducere in valoare de 50 ron
Prezentati vaucherul de reducere la receptia salii. Puteti obtine o reducere de 50 RON din taxa lunara sau achita legitimarea in cazul in care esti elev la Scoala 79.
“Educatie prin Sport!” o campanie marca chelseabucuresti.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Stiati ca:
Karate traditional pentru copii este o activitate care contribuie la formarea personalitatii intr-un mediu in care primeaza disciplina, educatia, repectul si sunt promovate munca si continua slefuire mentala, spiriuala si fizica. Socializarea si apartenenta dintr-un grup va contribui la formarea unei mentalitati de invingator.
Karate-ul traditional insemna educatie in timp. Cultivarea rabdarii este o caracteristica foarte importanta care va contribui la dezvoltarea unei personalitati puternice.
A pierde in aceste timpuri este destul de periculos. Daca scopul primordial al karate-ului traditional il constituie autoapararea si deprinderea abilitatilor de a evita un conflict observam ca manifestarea prea ”sportivista” fara a pune accent pe principiile budo conduc spre o panta periculoasa si copilului ii va fi indiferent daca pierde sau castiga. Este foarte important ca, de mici, copiii, sa primeasca o educatie de invingator. Implementarea principiilor budo, va conduce la o stare pe care o denumim noi “kurai” sau “class” ceea ce insemna demnitate si prestanta. Totodata lungul drum al do-ului (caii) va invata practicantul, ca adevaratul inamic este “sinele” si cu rabdare vom dezveli din noi partea frumoasa si puternica a caracterului nostru.
In aceasta era a informatizarii si superelectronicii, copiii nu mai au rabdare sa citeasca o carte sau sa practice un sport. Sportul este o adevarata cultura, care daca nu o mostenesti sau nu-ti este inoculata de parinti sau de educatori este imposibil sa faci din aceasta o pasiune. Ea devine o necesitate cand este prea tarziu, cand vom fi bolnavi sau prea batrani sau de cele mai multe ori amandoua.
Statul in fata calculatorului, pozitiile de cele mai multe ori incorecte din banca – la scoala, ghiozdanul prea greu carat in spate la varste fragede, jocurile
pe calculator si pe diverse console electronice, alimentatia necorespunzatoare, mediul nesanatos, conduc de cele mai multe ori la:
- deviatii ale coloanei vertebrale si incet–incet la boli cu un sfarsit usor de anticipat;
- boli ale aparatului digestiv si respirator;
- afectiuni ale vederii si o stare generala de oboseala;
- stari generale de irascibilitate combinate cu stari de apatie generala ca urmare a faptului ca acestia, copiii, nu mai au suficienta rabdare. Jocurile pe calculator le dau raspunsuri prin simpla apasare pe o tasta intr-un timp de cele mai multe ori de cateva fractiuni de secunda. A citi o carte, a urca pe un munte li se vor parea lucruri inutile si fara sens;
Acestea, pot fi evitate prin practicarea karate-ului traditional si integrarea ca membru in clubul nostru. Karate-ul traditional contribuie la;
- dezvoltarea atentiei distributive a capacitatii de intelegere si memorare;
- dezvoltarea unui tonus muscular sanatos si combaterea starilor generale de apatie;
- dezvoltarea si intelegerea calitatilor motrice viteza, indemanare, rezistenta si forta impreuna cu componentele si subcomponentele psihice si psihomotrice ale dezvoltarii acestora in regim combinat;
- intarirea sistemului osos, dezvoltarea sistemului muscular, crearea unui ascendent psihologic care sa-i confere incredere in capacitatile sale proprii de a rezolva probleme grele si de a le depasi cu usurinta, ascendent pe care un alt copil, nepracticant de karate traditional nu-l va intelege si atinge niciodata;
- invatarea si stapanirea principiilor budo vor conduce la o mai buna cunoastere si intelegere a tot ceea ce se intampla cu societatea noastra in fiecare zi, societate din care si copiii dvs. fac parte. Nu uitati ca nu exista expert in finante pe Wall Street, de exemplu, care sa nu cunoasca principii din “Arta Razboiului” de Sun Tzu;
- dezvoltarea unei respiratii controlate care in regim de control al emotiilor vor contribui la o stapanire de sine si un echilibru de invidiat;
- putere de evaluare si capacitatea de a lua decizii rapide si corecte;
- dezvoltarea curajului si a puterii de a depasi momente foarte grele in viata;
- dezvoltarea unui echilibru interior bazat pe autocunoastere, evaluare si estimare corecta, respect si cumpatare;
ATENTIE!
75 la suta dintre bolile contemporane sunt cauzate de obezitate:
Obezitatea determina aparitia bolilor cardiovasculare, diabetului, cancerului, spondilozei, aparitia varicelor, a artritei si a bolilor de ficat.
Obezitatea nu are efecte doar asupra inimii si a circulatiei sangelui, dar si asupra creierului, conform oamenilor de stiinta. Ei spun ca poate fi vorba de structura fizica a creierului, probleme cu memoria, risc crescut de dementa si imbatranirea prematura a materiei cenusii.
Paul Thompson, profesor de neurologie la Universitatea din Los Angeles, a derulat un studiu in acest sens: subiectii supraponderali aveau cu 4-8% creierul mai mic decat al celor cu o greutate normala. „Sangele nu ajunge suficient de usor la creier, iar acestea, in lipsa oxigenului, mor”, explică acesta.
- In Romania sunt peste 4,5 milioane de obezi si doar 10 la suta dintre acestia merg la un control medical. Potrivit statisticilor, in tara noastra, o persoana din patru este obeza, iar una din doua este supraponderala.
- Au aparut tot mai multe cazuri de obezitate in randul copiilor
- Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare, semnaleaza, in mod repetat, cresterea numarului de cazuri de obezitate in randul copiilor si aparitia unor boli cronice la cei mici.
- Desi romanii sufera de obezitate sau au probleme cu greutatea corporala, nu constientizeaza gravitatea situatiei:
- Potrivit presedintelui Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, prof. dr. Nicolae Hancu, romanii sunt inca tributari perceptiei potrivit careia kilogramele in plus sunt un semn de sanatate.
- Romania urca pe podium (!!!) si se situeaza pe locul trei in Europa in clasamentul supraponderalilor, cu 30% dintre femei obeze si 20% dintre barbati obezi.
- Este necesar ca toti cei interesati in a avea greutatea corporala ideala sa cunoasca toate metodele si serviciile oferite pe piata in acest moment.
Chelsea Club Bucuresti este unul din locurile potrivite pentru educatie, controlul greutatii corporale, dezvoltare armonioasa si crearea unor caractere puternice.
2 Comments