REZERVARI TEREN FOTBAL

O noua promotie fundeal.ro

O noua oferta a fost promovata pe fundeal.ro venind in intampinarea dorintelor voastre de a face miscare si scapa de kilogramele in plus. Activitatile clubului nostru sunt variate si conduse de antrenori de specialitate. Sunt destinate atat celor care doresc sa slabeasca dar si celor care interesati de tonifiere si intretinere. Nu uitati, de multe ori miscarea combinata cu o alimentatie neindicata, conduce la cresterea in greutate. Sfatul nostru este sa consultati un medic nutritionist pentru a va indica o dieta care se potriveste metabolismului personal.

De multe ori spunem ca vom incepe sa mancam sanatos de maine, ne vom

lasa de fumat…maine, vom incepe sa facem miscare tot de maine. Maine este boala! Sfatul nostru este sa incepeti de astazi!

Bucurati-va de miscare prin oferta noastra.

La sectiunea program aveti toate activitatile si orarul salii pentru fiecare saptamana.Puteti accesa oricare dintre activitati conform orarului salii in limita a doua (12) sedinte timp de 30 zile de la activarea abonamentului.

Cu vaucherul achizitionat si cu un act de identitate va prezentati la receptia salii. Aici veti primi un abonament valabil 12 sedinte. Oferta este valabila pentru persoane care nu au fost membri ai clubului nostru in nultimele trei(3) luni.

IMPORTANT! Nu trebuie sa mai activati vaucherul pe site. Va prezentati la sala cu un act de identitate si vaucherul printat.

4 Comments

Leave a Comment

(required)

(required)

Parteneri