REZERVARI TEREN FOTBAL

Miodrag Belodedici la inaugurarea terenului sintetic din Parcul Tineretului

belodedici-inaugurare

Vineri 30 aprilie 2010 Chelsea Club Bucuresti a inaugurat oficial terenul sintetic din Parcul Tineretului. La deschiderea oficiala am avut onoarea de al avea printre noi pe celebrul jucator al generatiei de aur a fotbalului romanesc Miodrag Belodedici.

Responsabil in cadrul Federatiei Romane de Fotbal cu loturile nationale de copii si juniori, Miodrag Belodedici, s-a adresat copiilor, transmitandu-le mesajul de a se pregati continuu si de a trata foarte serios viata sportiva lucru foarte important in reusita deplina in aceasta disciplina sportiva.

Miodrag Belodedici a fost asaltat de catre copiii scolii nostre de fotbal, copiii de sectia de karate traditional precum si de parintii prezenti in vederea acordarii de autografe.

Pentru noi a fost o mare onoare sa-l avem printre noi si am dori daca este posibil ca si alti fotbalisti celebri sa fie prezenti in mijlocul copiilor pentru a le impartasi din experienta lor profesionala si pentru a le da un imbold in pregatirea lor pentru a ridica nivelul calitativ al fotbalului romanesc.

Terenul sintetic inaugurat este o investitie exclusiva a Chelsea Club Bucuresti. Baza sportiva cuprinde terenurile de antrenament, o minitribuna de 120 locuri, vestiare sportivi si antrenori, magazie materiale sportive.

Gazonul sinetic este furnizat de Lano Sports Belgia prin reprezentantul sau in Romania Sports Life si este de tipul Profoot MXS 5,5 cm, bicolor, agrementat FIFA**, una din cele mai noi tehnologii in domeniu.

KPICASA_GALLERY(FotoInaugurareTeren)

12 Comments

Leave a Comment

(required)

(required)

Parteneri