REZERVARI TEREN FOTBAL

Constatari Personale

Acest sistem de exerciti fizice este extrem de practic si folositor atat practicantilor de arte martiale cat si persoanelor care abordeaza aceste tehnici pentru intretinere. In afara de usurinta cu care pot fi executate datorita specificului, se pot dezvolta rezistenta in regim de viteza, forta in regim de viteza dar si rezistenta in regim de forta. Totodata se poate lucra pentru dezvoltarea indemanarii, maiestriei si mobilitatii, fiind foarte usor de implementat ca sistem de exercitii si combinatii necesar in artele martiale de toate tipurile.

Antrenamentele cu sportivii de performanta care credeau ca au o conditie fizica foarte buna au spulberat acest mit chiar de la prima sedinta. In special pentru sporturile de tip anaerob

Daca unii barbati nici un concep sa abordeze acest tip de exercitii, ei bine, va garantez ca acestea sunt o adevarat provocare. Complexitatea antrenamentelor si varietatea de exercitii va acorda sansa de a va mentine intr-o conditie fizica buna cu doar doua antrenamente pe saptamana a cate 60 min. Un uitati, dupa ce iesiti de la birou, un uitati sa va opriti la sala. In afara de faptul ca aveti posibilitatea sa va petreceti timpul constructiv si placut aveti si ocazia sa va mai si socializati.

Incercam pe cat posibil ca o data pe luna sa oragnizam cate o drumetie montana care cuprinde si antrenamente in aer liber. Daca sunteti pasionat de natura si de iesiri cu rucsacul in spate cu siguranta o sa va simtiti excelent.

Parteneri