REZERVARI TEREN FOTBAL

Ce este TaeBo?

O combinatie de arte martiale, box, exercitii de aerobic si dans pe un fond muzical antrenant, iata secretul acestui nou trend in lumea exercitiilor fizice.

Este promovat de Billy Blanks ca Total Awareness Excellence Body Obedience inca din 1989, acesta ajungand la inceputul anilor „90 antrenorul personal al unor celebritati precum Paula Abdul, Carmen Electra, Brooke Shields, Wayne Gretzky, Goldie Hawn, Saquille O’Neal. Sistemul de exercitii este relativ usor si la indemana oricui doreste sa faca miscare pentru intretinere dar antrenamentele pot fi concepute si pentru slabire sau dezvoltare a calitatilor motrice.

Fenomenul TAEBO, pentru ca a devenit un fenomen, are la baza lovituri de brat si picior in combinatii diverse cu elemente de fitnes si aerobic, viteza de executie si numarul de repetitii variind in functie de tipul de antrenament.

Puteti alege antrenamente pentru slabit, dezvoltarea musculaturii, intarirea tonusului muscular sau marirea rezistentei la efort. Nu in ultimul rand, aceste activitati reprezinta un mod de recreere, de relaxare activa. Dupa depasirea dificultatilor de inceput (febra musculara, vointa de a va mobiliza si de a veni la sala), acest sport va va ajuta sa va simtiti mai bine, sa aratati mai bine.

Comparativ cu alte sporturi, taebo-ul prezinta avantajul exersarii fiecarei grupe musculare in parte, acordand astfel intreaga atentie fizicului dumneavoastra. Pentru fiecare grupa musculara exista minim 3-4 tipuri de exercitii. Exercitiile specifice acestora maresc rezistenta la efort si accelereaza consumul de calorii, ajutand la reducerea stratului adipos.

Exercitiile de pilates sunt efectuate la sfarsitul fiecarui antrenament avand si rolul de a relaxa corpul dupa un efort intens precum si de a ne pregati pentru exercitiile de taichi cu care se incheie unele sedinte.

Un raft cu vise:

  • adio celulita
  • talie de viespe, abdomen plat
  • picioare subtiri si fara aripioare
  • brate sculptate
  • sani mai fermi

Poate fi abordat atat de femei cat si de barbati cu rezultate imediate si extraordinare in dezvoltare unei conditii fizice bune, tonifiere musculara, dezvoltare a masei musculare si reliefare a principalelor grupe musculare contribuind cu succes la obtinerea unei stari fizice si mentale extraordinare.

Parteneri