REZERVARI TEREN FOTBAL

Campionatul Municipal de Fotbal grupa 2002 – la final

Sambata 18 iunie s-au disputat jocurile ultimei etape a Campionatului Municipiului Bucuresti la fotbal grupa 2002.

Prima echipa a Clubului Sportiv Mircea Eliade antrenata de Dan Chilom,  desi era inaintea acestei etape detasat castigatoare,  a mai luat 3 puncte in fata celor de la Junior Star pe care i-a invins cu 9-1, terminand campionatul in castigatoare absoluta cu un total de 34 puncte.

Finalul acestei etape s-a incheiat cu o festivitate de premiere organizata de Chelsea Bucuresti cu sprijinul antrenorului echipei castigatoare Mircea Eliade. La aceasta festivitate  am avut  ca invitati speciali pe fotbalistul Adrian Neaga care a felicitat personal sportivii si echipele castigatoare inmanadu-le premii si trofee,  impreuna cu  Viorel Craciun din partea postului RadioPro care a oferit  diplomele  si tricourile de campion.

Final a la ….. Champions League

Daca echipa clasata pe primul loc, campioana competitiei, ”Mircea Eliade” antrenor Dan Chilom, era deja stabilita din etapa a 12 a , aceasta avand 4 puncte avans fata de locul 2, celelalte locuri premiate, respectiv 2, 3, 4 si 5 s- au ales in urma jocurilor din ultima etapa.

In vreme ce Cautis, favorita, a pierdut la Viitorul Voluntari si a picat pe locul 5, Tonus Club a cistigat cu 3 la 0 si a urcat pe locul 4.

Batalia pentru celelalte locuri de pe podium, 2 si 3, a adus fata in fata, doua echipe cu pretentii: Proluceafarul  si CSS1, aflate la egalitate de puncte(27) si de golaveraj(33).

Cu un gabarit net superior si mizand  numai pe forta suturilor de la distanta, a castigat CSS1 cu  scorul de 3 – 1, obtinand in consecinta pozitia secunda pe podium, pe 3 clasandu–se Proluceafarul.

Au fost meciuri foarte frumoase, campioana Mircea Eliade onorandu-si pozitia si

prestand un joc de  exceptie, cu faze electrizante si un scor pe masura jocului  9 – 1

contra celor de la Junior Star.

Prezenta unui numar mare de spectatori, ambitia cu care micii fotbalisti au luptat pentru fiecare minge, fiecare gol, lacrimile de bucurie, de tristete, totul a contribuit la un spectacol de exceptie.

Festivitatea a fost o adevarata sarbatoare si prin prezenta fostului international Rica Neaga care a participat alaturi de domnul Caliman Constantin – presedinte Chelsea Bucuresti si a dlui Viorel Craciuan din partea RadioPro, la premierea micilor fotbalisti, lucru ce a sporit valoarea evenimentului.

Clasamentul primelor cinci echipe pe podium:

  • Locul  1  Mircea Eliade antrenor DAN CHILOM
  • Locul  2  C.S.S.1 antrenor TIBERIU MALAELEA
  • Locul  3  Pro luceafarul antrenor MIHAI DOBRE
  • Locul  4   Tonus Club indian generic levitra antrenor CLAUDIU . V
  • Locul  5  Cautis antrenor  FLORIN GRIGORAS
  • Cel mai bun jucator –   BANI AHMED      (Pro luceafarul)
  • Cel mai bun portar –   CRISTACHE MIHNEA   (Cautis)
  • Golgeterul campionatului –  NICOLA STEFAN (Mircea Eliade)

In calitatea sa de organizator CHELSEA BUCURESTI multumeste tuturor echipelor participante

si considera ca aprecierile privind modul civilizat si cadrul da fair play care au definit

competitia reprezinta un imbold pentru sezonul urmator.

KPICASA_GALLERY(Poze_premiereTransfer_RO20junA99f22)

8 Comments

Leave a Comment

(required)

(required)

Parteneri