REZERVARI TEREN FOTBAL

Elite Bucharest Highly Technique Intensity Football Camp 2018

In perioada 27-29 iulie a a vut loc pe terenul de fotbal Chelsea din Parcul Tineretului din Bucuresti editia 2018 a evenimentului Elite Bucharest Highly Technique Intensity Football Camp, eveniment organizat de Chelsea Bucuresti si care i-a avut ca invitati pe Mihai Cojocaru si Ovidiu Stânga. Cei doi tehnicieni sunt recunoscuti in lumea fotbalului pentru dezvoltarea de sisteme de pregatire care au la baza experienta lor dar si a unor mari specialisti din domeniu care au pus bazele sistemului  Skill Factor Academy.

George Maria de la Keepershome, a sustinut deasemenea in aceste 3 zile, antrenamente inovative specifice postului de portar!

Skill Factor Academy este o academie de fotbal din Belgia, care are ca principiu de pregatire, organizare si desfasurare a antrenamentelor dupa metoda Coerver, conceputa si implementata de romanul Mihai Cojocaru, fost jucator de fotbal, antrenor in aceasta perioada la PSV Eindhoven.
Mihai Cojocaru, unul dintre cei mai inovativi si pregatiti lectori in materie de dezvolare a ,,tehnicii individuale”, a învățat direct de la renumitul Wiel Coerver si vine la acest eveniment impreuna cu Ovidiu Stânga, component al Generației de Aur a României, fost campion al Olandei cu PSV Eindhoven si fost campion al României cu Dinamo Bucuresti.
Acești doi mari tehnicieni, au condus impreuna camp-ul din acest an, eveniment la care au participat 48 de copii cu varste cuprinse intre 8-12 ani din tara. Au impartasit impreuna din experiența sportiva unica in materie de antrenament, structurat pe dezvoltarea tehnicii individuale in fotbal, copii si parintii participant fiind incantati de sedintele de antrenament intensive pe toata durata celor trei zile cat a durat evenimentul.

#comeplaythegamenotthevideogame

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)

Parteneri