REZERVARI TEREN FOTBAL

Chelsea Bucuresti vs Victoria Bucuresti 2-2 (4-2) in tur 1 Cupa Romaniei

 165400_539714209408719_1664279850_nMarti 7.10.2014, a avut loc primul tur al Cupei Romaniei 2014-2015, in care  Chelsea Bucuresti a intalnit-o Victoria Bucuresti. Antrenorul Costel Olteanu a dat sansa tuturor jucatorilor sa joace si a aliniat la startul partidei un prim 11, format din jucatori care au evoluat mai putin in campionat .

Meciul a inceput bine pentru echipa noastra obtinand primul corner al partidei prin care s-a deschis scorul si baietii au trecut in avantaj. Bucuria nu a durat mult, deoarece echipa adversa a restabilit egalitatea printr-un sut de la distanta, 1-1 fiind scorul pauzei. Repriza a 2-a a inceput bine pentru Chelsea in urma ofensivei puternice si a nenumaratelor faze de poarta, adversarii au cedat si baietii au trecut din nou in avantaj. Pana spre sfarsitul meciului, echipa a incercat sa-si majoreze avantajul, dar cei de la Victoria au egalat din nou in ultimul minut, in urma unui contraatac.

Meciul a mers in prelungiri unde pregatirea, ambitia si determinarea baietilor de la Chelsea si-a spus din nou cuvantul, iar in urma unei faze fixe lucrata la antrenament, alb-albastri au trecut in avantaj. Pana la sfarsitul celor 30 de minute de prelungiri echipa noastra a inscris din nou printr-un sut frumos de la mare distanta, scorul final fiind 4-2.

Rezultatul nu a fost multumitor pentru antrenorul Olteanu, care si-ar fi dorit un joc mult mai bun, cu o victorie mai clara si la un scor mai mare, cu toate acestea echipa a trecut in turul urmator, unde ii uram multa bafta.

 Au jucat: Mirea, Ionita, Serban, Nicolae, Mustafa, Mandreanu, Sorin, Petre, Ion, Dafinescu, Oancea V.

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)

Parteneri