Tae bo seria a treia cu fundeal.ro

Din data de 14 februarie a inceput seria a treia si ultima din promotia desfasurata prin fundeal.ro.
De departe cea mai numeroasa serie speram noi ca toata lumea sa se bucure de tae bo si sa se simta bine la orele noastre.
Depasind inconvenientul creat de aglomeratia de la vestiare – pentru care ne cerem scuze, ne bucuram de faptul ca suntem apreciati pentru ceea ce facem si va multumim pe aceasta cale pentru cuvintele frumoase.
Va asteptam in numar cat mai mare incepand cu 14 martie sa ne bucuram impreuna de miscare.
Nu uitati de promotiile oferite de clubul nostrum pentru toti posesorii de vauchere fundeal si de evenimentele pe care le vom organiza in aceasta primavara:

• Cele doua sesiuni de autoaparare din luna aprilie la care toti participantii se vor bucura si de o sedinta de tir cu arcul;
• Excursia Montana din luna mai;

Pentru toti membrii clubului dar nu numai, mai pregatim o actiune. In luna iulie vom organiza o tabara Montana in zona Valcea mai exact in Buila Vanturaritei. Vom sta la cabana Cheia si vom avea parte de multe distractii: catarare, drumetie montana, vom strabate Cheile Cheii, vom face traseul Buila Vanturaritei, vom dormi la stana si in pestera.
Pentru cei mai fitosi va pregatim si conditii de cazare de multe stele, sub cerul liber, la cate stele vrea fiecare.
Nu uitati: Mancati ponderat si cititi mult! Aceste doua lucruri combinate cu tae bo Cheap real viagra england la Chelsea Bucuresti va va asigura suficienta energie pentru a va simti mult mai bine ca anul trecut.

KPICASA_GALLERY(TaeBoFundealClasicC1C217Feb2011)

8 Comments

  • Constantin Caliman

   februarie 21, 2011

   Bine ati venit la tae bo factory Chelsea Bucharest!
   Va place, nu va place, sunteti multumiti sau nu va rog exprimati-va aici!

   Reply
  • Raluca

   februarie 24, 2011

   Buna ziua,

   Sunt la a doua luna de tae-bo, ma simt foarte bine in continuare, atata doar ca am invatat toate miscarile si a devenit un pic repetitiv. Imi place in schimb cand mai inserati in ordinea exercitiilor si cate un element nou.

   Reply
  • Constantin Caliman

   februarie 25, 2011

   Putem include si elemente/combinatii mai complicate in schimb multi dintre voi vor intampina greutati in a le executa. Incet incet vom trece la nivele mai grele. Rabdare si multa munca!

   Reply
  • Andreea

   martie 18, 2011

   Domnule profesor, data viitoare cand mai plecati va rugam sa o lasati orele dvs, Silviei. Multumim de intelegere si orice s-ar intampla , nu scoateti sedintele de la 20-21 :))) PS Va asteptam din vacanta cu forte proaspete 😀

   Reply
  • Paula C

   martie 21, 2011

   Salutare,
   Mie mi-ar conveni mult mai mult o ora 18-19… Pe cand o includeti in program?
   Multumesc,
   Paula

   Reply
  • Catalina

   martie 24, 2011

   Mie personal îmi place mai mult Elena…Silvia țopăie prea mult dupa umila mea părere.

   Reply
  • Monica

   iunie 25, 2011

   Salutare as vrea sa spun si eu cateva cuvinte de multumire pentru ceea ce se intampla acuma la sala , faptul ca acesti antrenori isi dau silinta pentru ca noi cei care venim sa avem rezultate cat mai bune.FELICITARI IN SPECIAL LUI NICU(la ceilalti nu am venit din pacate).

   Reply
  • Maria Mihut

   noiembrie 11, 2011

   Mi-ar placea sa particip la programul de tae bo si as dori sa stiu daca se tine intr-o sala de sport sau intr-o sala mai mica?

   Reply

Leave a Comment

(required)

(required)

Parteneri