Selectii grupe initiere fotbal copii

Scoala de fotbal Chelsea Bucuresti se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4- 14 ani 경찰 ci 다운로드. Selectia si antrenamentele, sunt conduse de antrenori de specialitate, licentiati UEFA si absolventi de facultati de educatie fizica si sport cu specializarea fotbal, care dau dovada de profesionalism, pregatind copii in vederea participarii la competitii 내일 그대와 다운로드.

Incepand cu data de 3 septembrie, organizam selectii si inscrieri la toate grupele de varsta. Suntem interesati in special de copii nascuti in anii 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 si 2008 Download the Apex plug-in. Antrenamentele pe timp de iarna se desfasoara pe un teren sintetic acoperit si incalzit.

Chelsea Club Bucuresti este un club sportiv organizat in baza legii Educatiei Fizice si a Sportului 69/2000, organizatie nonprofit, afiliata la federatiile

de specialitate din cadrul ANTS. Scopul primordial al activitatilor noastre, este cel de promovare a sportului, a educatiei prin sport, petrecere a timpului liber, obtinerea de performante sportive, canalizare a energiei copiilor in scopuri constructive, de marire a performantelor in plan scolar, formare de caractere puternice pe care societatea noastra se poate baza.

Sectia de fotbal a clubului nostru isi propune selectia si pregatirea copiilor in vederea marii performantei, clubul asigurand conditii materiale si de pregatire :

 • Echipament sportiv;
 • O baza moderna de antrenament si de pregatire;
 • Terenuri moderne de antrenament si competitii;
 • Un teren sintetic acoperit si incalzit pe perioada rece;
 • Cantonamente de pregatire ;
 • Antrenori de specialitate;
 • Participarea la competitii diverse si inscrierea in campionate;

 

 

25 Comments

  • Anonim

   septembrie 15, 2012

   Am o intrebare! Mi se pare foarte frumos clubul dumneavoastra si bine origanizat , cred ca faceti o treba buna si ii invatati pe copii sa joace corect , Dar vroiam sa va intreb daca se pot inscrie si fete la club deoarece sunt in cautarea unui club petru fata mea de aproape 12 ani pentru fotbal. Este nascuta in anul 2000.
   Multumesc mult,
   Anonim

   Reply
  • caliman

   septembrie 18, 2012

   Din pacate este foarte greu sa faci o echipa de fotbal feminin pe o singura categorie de varsta. Poate si datorita mentalitatii dar mai ales a unei precare organizari la nivel national.
   Ceea ce va pot sugera este sa o aduceti pe fiica dvs la antrenamentele de pregatire a grupei 1999 care joaca in seria a 2 a Campionatului Municipiului Bucuresti. Grupa este formata din copii nascuti 1999/2000. Mai sunt cazuri si la alte echipe care au cate o fata sau doua chiar in lot. Daca ii place ramane!?

   Reply
  • alex

   septembrie 18, 2012

   salut am 14 ani si ma intrebam daca pot sa evoluez la acest club .eu am mai facut un sport

   Reply
  • victor

   septembrie 26, 2012

   ma numesc victor,sunt din rep Moldova,am o intrebare,copilul meu are 2 anisori si are un talent mare la fotbal,cum as putea sa va triit un videoclip pe ce adresa? sal vedeti si sal apreciati daca ar putea face parte din clubul dumneavoastra!!!!!

   Reply
  • zidane

   septembrie 30, 2012

   buna,inrebarea e de la un parinte al unui baietel cu virsta de 7 ani,care se antreneaza la FC Zimbru din Chisinau deja de 2 ani.Care este procedura de incadrare in rindurile clubului Chelsea-Bucuresti?Asteptam sa ne raspundeti si vom fi foarte recunoscatori prin munca si dragostea de fotbal.Va multumim anticipat!

   Reply
   • caliman

    octombrie 1, 2012

    Buna ziua

    Dupa ce dati o proba in cadrul clubului nostru va puteti legitima/transfera daca este deja (inteleg) legitimat la un club din Chisinau. Va mutati la Bucuresti cu familia sau intentionati sa-l trimiteti doar pe el la scoala? In cazul scolarizarii ar trebui sa discutam mai multe detalii.O zi buna.

    Reply
  • Michelly

   octombrie 1, 2012

   Your work as ever is inspirational. This pauaicrltr set reminds me of an Art Gallery display where the scenes give an idea into the photographers mind & can either be simple or the viewers can read deep meaning into it. The man in front of the mural works well as the roof of tin cans but I’m leaning towards a favourite of the paper cup composition & the mannequin with the red head covering as there is something more to the image than meets the eye.

   Reply
  • Stefan Daniel

   octombrie 2, 2012

   Buna ziua!
   Baiatul meu este nascut pe 31.octombrie.2007.
   Aveti grupe de juniori pentru varsta lui?
   Dc da puteti sa imi spuneti unde trebuie sa vin ca sa il inscriu???

   Cu stima,
   Daniel Stefan

   Reply
  • zidane

   octombrie 4, 2012

   buna ziua,va multumim ca ati fost receptivi,dar va mai rugam sa ne scrieti un nr. de contact ca sa discutam mai multe detalii referitor scolarizarii si a.s.m.d.Va multumim!

   Reply
  • ristea madalin

   aprilie 23, 2013

   buna ziua ma numesc ristea madalin sunt nascut in 1996 am facut 2 si vreo 4 luni rugby la clubul pantelimon si vreau sa ma inscriu la fotbal la clubul dumneavoastra daca se poate.joc foarte bine,perseverenta,seriozitate.
   astept un raspuns

   Reply
  • valentin barbulescu

   mai 17, 2013

   Buna ziua eu am 12 ani si vreau sa ma inscriu si eu la clubul dumnevoastra.Cat se plateste pe lune?
   Va multumesc

   Reply
  • Dima Alexandru

   mai 19, 2013

   Salut numele meu este Alex am 14 ani as dori si ue sa ma inscriu la echipa ce trebuie sa fac ?

   Reply
  • ROGOJAN COSTIN

   septembrie 16, 2013

   Buna ziua, numele meu este Rogojan Costin…Am un baiat nascut in 03/08.2004…A inceput sa joace fotbal acum 1 an la YOUNG TIGERS..si vreau datorita unor probleme care nu depind de noi, sa-l mut la o alta echipa!…este atacant, lider de echipa, si vreau sa-l aduc la o selectie la echipa dvs….Va multumesc, 0785749666

   Reply
  • anonim

   februarie 12, 2014

   As dori sa va intreb dace acceptati si fete cu varsta de 13 nascuta in 2000 si cat costa?

   Reply
  • Alexandru

   august 13, 2014

   Buna ziua,

   Am un baietel nascut decembrie 2012 si este indragostit de minge. Poate sa lege minim 5-7 pase consecutive dintr-o singura atingere cu mine la o distanta de 3-7 metrii si la o viteza destul de mare pentru varsta lui. Intrebarea mea este: pana cand face varsta pentru club ce mi-ati recomanda sa lucrez cu el?

   Reply
  • Marian

   august 25, 2014

   Buna ziua,am citit anuntul dumneavoastra despre initiere, dar am o nelamurire cu privire la data inscrierii.In articol se mentioneaza data de 3 septembrie dar nu se specifica si anul.Am un baiat nascut in 2001 si as vrea sa stiu daca se poate inscrie, si la ce data? Multumesc.

   Reply
  • calus nicolae

   septembrie 10, 2014

   buna ziua as putea sa ma inscriu si daca aveti un loc si pentru mine pentr ca am un talent foarte mare

   Reply
  • diaconu

   octombrie 21, 2014

   am un nepot in varsta de 4 ani si doresc sa aflu daca pot sa-l inscriu la scoala dvs.

   Reply
  • Oprea Elena

   aprilie 10, 2018

   As dori sa îmi înscriu fetița la acest club mi se pare unul foarte bun. Ea are 11 ani este bună la fotbal și as dori sa va întreb dacă trebuie sa plătesc bani pe luna și cât? Va mulțumesc.

   Reply
  • Gramu

   iunie 13, 2018

   Buna seara pt un baiat nascut in 2012 deja este legitimat dar la grupa mai mare si vreau la.grupa.de 2012 daca aveti si cum.se procedeaza multumesc

   Reply

Leave a Comment

(required)

(required)

Parteneri