Genshin Hironishi

clip_image001

Acest mare maestru este cunoscut şi sub numele Motonobu Hironishi PixelRom download. Născut în 1913, atunci când a venit timpul să înveţe pentru a-şi construi o carieră, a făcut-o la faimoasa şi reînnoita Universitate Waseda 익스플로러 8 다운로드. A fost instructor şef la Universitatea Chuo.

A fost un foarte apropiat prieten al lui Yoshitaka (Gigo) Funakoshi, în timpul vieţii acestuia All of Marvel downloads. Împreună cu acesta şi cu Master Shigeru Egami, au reprezentat inima grupului responsabil cu dezvoltarea Karate-Do-ului japonez, care implica şi kumite-ul (lupta) 포토샵 배경 이미지 다운로드. Este ultimul dintre maeştrii din epoca, aşa numită, de aur a karate-ului, care mai este în viaţă.

După moartea Maestrului Shigeru Egami, în 1981, i-a succedat ca Instructor Şef a Şcolii Shotokan şi Preşedinte a „Japan Shotokai Karate-do”, poziţii pe care le ocupă până în ziua de astăzi 스케치업 컴포넌트 다운로드.

Cuvintele sale au rămas scrise în prologul cărţilor lui O-sensei, publicate de Shotokai prin editura Kodanasha, „Karate-Do, Calea mea în viaţă” şi Karate-Do Niumon” Prlabs.

Parteneri