Inscrieri grupe fotbal pentru copii in Parcul Tineretului Bucuresti

Scoala de fotbal Chelsea Bucuresti efectueaza selectii pentru grupele   2006-2007, 2008-2009, 2010-2011, 2012-2013

Relatii la tel. 0722 591 457 sau la suprafetele sintetice din Parcul Tineretului.

Scoala de fotbal Chelsea Bucuresti se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5- 12 ani. Selectia si antrenamentele, sunt conduse antrenori de specialitate care dau dovada de profesionalism si disciplina, pregatind copii in vederea participarii la competitii.

Chelsea Club Bucuresti este un club sportiv organizat in baza legii Educatiei Fizice si a Sportului 69/2000, organizatie nonprofit, afiliata la federatiile de specialitate din cadrul ANS. Scopul primordial al activitatilor noastre, este de promovare a sportului, a educatiei prin sport, petrecere a timpului liber, obtinerea de performante sportive, canalizare a energiei copiilor in scopuri constructive, de marire a performantelor in plan scolar, formare de caractere puternice pe care societatea noastra se poate baza.

Scoalade fotbal a clubului nostru isi propune selectia si pregatirea copiilor in vederea marii performantei, clubul asigurand conditii materiale si de pregatire :

  • Echipament sportiv ;
  • Baze de antrenament si de pregatire;
  • Cantonamente de pregatire ;
  • Antrenori de specialitate ;
  • Participarea la competitii diverse si inscrierea in campionate;

Chelsea Club Bucuresti este un club care promoveaza educatia prin sport. In acest sens promovam proiecte de atragere a copiilor (si nu numai) catre fotbal, catre miscare in aer liber. Valoarea si performantele sportive vin ca o rezultanta in timp a eforturilor comune -copii, parinti, club, antrenori, sponsori, finantatori, autoritati locale.

Avem marea rugaminte ca, parintii copiilor legitimati la clubul nostru dar si a celor care doresc pe viitor cooptarea in grupele noastre, sa inteleaga eforturile depuse de conducerea clubului, sa manifeste rabdare si intelegere atat fata de copii cat si de echipa noastra tehnica, telul nostru fiind unul nobil – imbunatatirea starii generale de sanatate si obtinerea de performante sportive ca o rezultanta a educatiei in timp. Fara munca si fara respect – aceste idealuri sunt imposibil de atins.

Adresa: Calea Piscului, nr.2, Parcul Tineretului, Sectorul 4, Bucuresti.
21687568_1552725044774292_5680482326684548322_n

 

 

 

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)

Parteneri