FotbalChelsea

 

Chelsea Club Bucuresti este un club care promoveaza educatia prin sport. In acest sens promovam proiecte de atragere a copiilor (si nu numai) catre fotbal, catre miscare in aer liber. Valoarea si performantele sportive vin ca o rezultanta in timp a eforturilor comune -copii, parinti, club, antrenori, sponsori, finantatori, autoritati locale.

Avem marea rugaminte ca, parintii copiilor legitimati la clubul nostru dar si a celor care doresc pe viitor cooptarea in grupele noastre, sa inteleaga eforturile depuse de conducerea clubului, sa manifeste rabdare si intelegere atat fata de copii cat si de echipa noastra tehnica, telul nostru fiind unul nobil – imbunatatirea starii generale de sanatate si obtinerea de performante sportive ca o rezultanta a educatiei in timp. Fara munca si fara respect – aceste idealuri sunt imposibil de atins.

Tintiti sus catre luna si chiar daca nu o veti atinge, veti fi printre stele!

Chelsea Club Bucuresti

F.C. Chelsea – F.C. Sportul Studentesc 8-1.

Respectarea cu strictete a tacticii de joc, avizarea jucatorilor in teren, relatiile de joc, posesia si circulatia rapida a balonului, viteza de deplasare a jucatorilor in teren, au facut ca echipa noastra sa faca un joc de exceptie, pe intreaga durata a

CHELSEA – A S DOMAR 5-1.

In ultima etapa a sezonului, jucatorii de la Chelsea, sub conducerea antrenorului Mihai Tufan au mai facut o victima, pe A.S. Domar, echipa de care au dispus cu un scor net: 5-1 Acest meci a consemnat a 9-a victorie consecutiva.

Real New – Chelsea 2-0.

Infrangere in fata echipei de pe locul 1 Grupa 1997 condusa de antrenorul  Dan Avraham a incheiat  sambata 27 noiembrie , acest tur cu o infrangere in deplasare suferita  in detrimental  echipei Real New.

Un sac de goluri. Chelsea -Milisport 11-2.

Pe stadionul Dinamo, copiii pregatiti de Mihai Tufan , nascuti 1999 , au facut legea administrandu-le adversarilor un sever 11 – 2. Cei de la Milisport nu au facut fata inspiratiei si poftei de gol a jucatorilor de la Chelsea Bucuresti, incasand un sac

Parteneri