Chelsea-Olimpia 6-2

Sambata 19 martie a avut loc prima etapa a returului de campionat al grupelor de copii nascuti in 1997-1998.

Echipa clubului Chelsea a jucat in deplasare intilnind echipa Olimpia Bucuresti. In prima repriza jucatorii nostri au evoluat importiva unui vant destul de puternic, fapt care a cauzat si primirea unui gol direct din corner.

In cea de a doua repriza baietii de la Chelsea au intrat determinati si acest lucru s-a vazut imediat, atunci cand dupa o incursiune a lui Melinte pe partea dreapta, centrarea acestuia a fost fructificata de Arteni.

La cinci minute de la acest gol a venit si randul lui Melinte sa inscrie cel de al doilea gol al formatiei noastre, care din acest moment nu a mai avut nici o problema, controland jocul pe tot parcursul reprizei a doua cu toate ca cei de la Olimpia au mai marcat un al doilea gol pe finalul partidei. Chelsea marcheaza de inca patru ori, goluri unul mai frumos decat celalalt, sutul cu stangul din afara careului al lui Anton pecetluind o meritata victorie cu 6-2 a echipei noastre best price for 20mg cialis care acumuleaza  20 de puncte.

Au jucat: Tufan- Dinica, Radeanu, Serban, Francis, Anton, Melinte, Videnie, Putinei, Arteni,Cretu

Rezerve:  Voinea, Radu, Romanescu

Marcatori: Melinte 2, Arteni 2, Anton 2

7 Comments

  • robert

   martie 22, 2011

   A Fost Un Meci Frumos…Chiar Dak In Prima Repriza Nu Prea Ne-am Descurcat BIne,Dar in a doua repriza ne-am trezit si am castigat :D…

   Reply
  • edi

   martie 26, 2011

   da meci greu in prima repriza :))

   Reply
  • dany

   martie 28, 2011

   A fost un meci foarte frumos,numai k noi ne-am trezit abea in a doua repriza

   Reply
  • Daniel

   martie 28, 2011

   Un meci foarte frumos, desi ne-am trezit debea in a doua repriza

   Reply

Leave a Comment

(required)

(required)

Parteneri