Chelsea Bucuresti reușește sa câștige pentru al treilea an consecutiv cel mai puternic turneu al țării din perioada de Iarna, Brașov Indoor Cup2019 ediția a X-a

Chelsea Bucuresti reușește sa câștige pentru al treilea an consecutiv cel mai puternic turneu al țării din perioada de Iarna, Brașov Indoor Cup2019 ediția a X-a movie maker 2012 다운로드!

Grupa de 2010 a Clubului Sportiv Chelsea Bucuresti a participat la aceasta ediție cu doua echipe înscrise. Acestia au reușit sa se claseze pe locul 12 din 34 de echipe iar grupa de elita a reușit sa cucerească trofeul pus in joc de catre organizatori 지니뮤직 mp3 다운로드.

 

 

Toți copiii au avut un parcurs încântător, fiind la înălțimea aceșteptarilor si reușind sa-și depășească condiția 창업사업통합정보관리시스템 다운로드. Finala a fost disputata împotriva echipei ACS Kids Tâmpa,  un meci cu o intensitate și o agresivitate din partea adversarilor destul de ridicată, insa, baietii au gestionat meciul foarte bine și au jucat senzational impunandu-se cu scorul de 4-1 Microsoft PowerPoint 2010 download!

Felicitări leilor, din nou ați făcut SPECTACOL!

Fortza Chelsea!

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)

Parteneri