Bara s-a opus egalarii: CHELSEA – MILISPORT 0-1(0-1)

Grupa “97 a intilnit duminca o echipa solida, clasata pe podiumul seriei. In pofida calculului hartiei, in care cei de la Milisport porneau net favoriti, in teren lucrurile au stat putin altfel.

A fost o prima repriza echilibrata, in care jucatorii pregatiti de antrenorul Dan Avraham au controlat foarte bine suprafata de joc, inchizand culoarele pentru advdersar si contraatacand periculos. Ocazii putine de ambele parti. A venit insa minutul 35, ultimul al reprizei intai, cand portarul nostru, Ionut Tufan a plonjat  dupa o minge, a aterizat cu ea pe sol, aceasta i-a sarit din maini, Ciprian Radu, la o jumatate de metru a ramas blocat si nouarul lor a impins balonul in poarta – viagra fast no prescription nestanjenit.

Repriza secunda s-a desfasurat de pe aceleasi scenariu, joc echilibrat, ceva mai periculosi cei de la Milisport, dar in minutul 57 putea fi 1-1, insa mingea sutata de Iulian Arteni, dupa o splendida cursa de 25 de metri, a intilnit bara, sus la vinclu, apoi a aterizat in bratele portarului. Zeul fotbalului n-a vrut sa fie egal.

Au jucat: Tufan-Radu, Serban, Radeanu, Ion Francis, Putinei, Videnie, Anton, Arteni, Melinte, Voinea

10 Comments

  • dan avraham

   martie 29, 2011

   Baietii s-au asezat in teren foarte bine. Au aratat ca o adevarta echipa. Scorul nu este atat de important avand in vedere ca au fost multi jucatori absenti. Cu siguranta rezultatele nu vor intarzia sa vina de acum inainte. Am mare incredere in baietii nostri.

   Reply
  • Traian

   aprilie 3, 2011

   BAIETI BAGATI id-ul asta in lista : traian_love_steaua1997 vreau sa ma inscriu si eu la chelsea

   Reply
  • Fc milisport

   aprilie 7, 2011

   Nu va e ma rusine sa mintiti asa ? De unde meci echilibrat ? ati avut un sut pe poarta tot meciul si Milisport a avut 4 bari … ati avut noroc k ati scapat asa :))))

   Reply
  • Dani

   aprilie 13, 2011

   Asta e frate norocu a tinut cu noi… dar portaru cand a oprito sub para cum a fost ???

   Reply
  • Nica

   aprilie 16, 2011

   Bwey Fc MIlisport…Voi NJU Aveti Ce Sa Faceti..Dak Erati asha buni pe kt vha dati;trebuia sa ne bateti cu 5,6,7 -0 …dar la ce buni sunteti…cu echipa aia de desculti ce aveti..mai bine taceti

   Reply
  • Fc milisport

   aprilie 29, 2011

   daca Milisport sunt desculti voi ce sunteti??? sa fim seriosi nu exista comparatie

   Reply
  • robert

   aprilie 30, 2011

   haideti gta..nu vha mai certati..k e un site…si ce faceti …vha reprosati unul altuia vb..mai bine incheiati si gta

   Reply

Leave a Comment

(required)

(required)

Parteneri